April 7th 2016

ANASTASIA BEVERLY HILLS: Self Made

IMG_2308(1)IMG_2312(1)

ABH SELF MADE PALETTE // Here


I dag skal jeg for allerførste gang på bloggen, snakke om Anastasia Beverly Hills. Det er først og fremmest et velkendt mærke, som jeg er sikker på I alle kender til. Det forhandles i hele norden på www.finestcosmetics.se og hvis I fortrækker det danske sprog, kan i klikke her. Det er forresten også den førende side, af ABH Cosmetics i Skandinavien. Jeg har længe haft udkig på den smukkeste Self Made Palette. Som I ved så har jeg, en ekstrem passion for fersken, pink og lilla tonede øjenskygger. Denne palette var først og fremmest en limited edition palette, men da de lagde mærke til hvor stort et hit den var gjorde de den permanent. Hvilket jeg er så glad for, for ellers havde jeg nok aldrig ejet denne skønhed.

Anastasia Beverly Hills er specielt kendt for deres legendariske Brow Wiz og Contour Kit’s. Men deres øjenskygger er virkelig undervurderet og fortjener mindst ligeså meget opmærksomhed. Først og fremmest, så gør Anastasia Beverly Hills det som de gør bedst, nemlig keeping it real. Deres øjenskygge paletter er nemlig den præcis samme formular, som deres single øjenskygger. Nogle af farverne er limited edition og andre kan man købe i pans – så der er lidt af det bedste, fra begge verdner. Self made paletten har en bred vifte af 14 neutrale og farverige skygger. Størstedelen af farverne har et shimmer eller metallisk finish – men frygt ej, der er 4 skygger med et matte og et satin finish som er de vigtigste farver, for at opnå en perfekt tonede globelinje.


PicMonkey Collage(5)IMG_2298(1)


ABH’s øjenskygger er utrolig billige hvis man sammenligner dem, med andre store kosmetik mærker. Denne palette koster kun sølle 420 kr. Yderligt så levere de også bare varen og det her er et mærke, som forstår sig på kvalitet. Der er jo en grund til at de er blevet så anerkendte indenfor de seneste par år. Teksturen er næsten en cream to powder hybrid. De er ultra bløde, en smule pudret – men jeg har indtil videre, ikke erfaret noget fall out med andre farver end med Pink Champagne og buttery. Pink Champagne er alligevel en af mine favoritter, så det er ikke noget som der ødelægger selve oplevelsen af at påføre makeup. Alle skyggerne arbejder utrolig smukt sammen og de er så fantastiske lette at tone ud og kontrollere. Selv uden primer er pigmenteringen ekstrem intens og holder hele dagen uden at glide rundt på øjenlåget eller fade away. Det her er en palette, jeg virkelig anbefaler at I får fat i, så hurtigt som I kan.

Jeg overvejer stærkt, at lave en video anmeldelse af denne palette. På den måde vil I kunne se hvordan de performer langt bedre, end hvad jeg kan præstere på billeder. I vil også se close up swatches og muligvis en demo. Er det noget som I gerne vil se? Yderligt, så sælger FinestCosmetics også meget snart, de populære ABH Glow Kits. Dem kommer jeg også til at anmelde herinde på bloggen snarest, samt ABH’s Cream Contour Kit. Det skal i glæde jer til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments

 1. Emily

  Hej søde Lisa. Tak for dine fine indlæg og anmeldelser. Har dog lige en lille smule (forhåbentligt konstruktiv!) kritik: din tegnsætning er rigtig forvirrende og forstyrrer faktisk mit helhedsindtryk, når jeg læser dine indlæg. Det synes jeg er meget ærgerligt, da jeg elsker at følge din blog. Er det noget du kan være ekstra opmærksom på? Ellers har jeg kun ros og kærlige tanker herfra. Knus, E. <3

  Reply
  1. lisakastleen Post author

   Er så glad for at du siger det! Konstruktiv kritik er virkelig vigtigt for mig. Jeg har ikke skrevet på dansk, i en del år. Så derfor har jeg fuldstændig glemt, hvordan fuck det danske sprog fungerer (specielt komma). Jeg skal nok begynde så langsomt at forbedre mit danske sprog ;-) og havde du ikke sagt noget havde jeg sikkert kørt i samme flow, SÅ TAK. Jeg har lige rettet det lidt, hvis du vil – ville jeg elske lidt feedback. x

   Reply
   1. Emily

    Det er bestemt bedre og selvfølgelig også forståeligt, at du lige skal ind i den rette bane igen, når du er vant til at skrive på engelsk. Prøv at læs sætningen op for dig selv i hovedet og hold en lille pause hver gang du har sat et komma, så er det nemt at se om det virker naturligt eller unaturligt. Hvis pausen kommer til at ‘afbryde’ sætningen et forkert sted, så ville jeg fjerne det. Som sagt så er dine indlæg stadigvæk on point, så jeg er glad for, at du tager så positivt imod min kommentar. God aften til dig! :-)

    Reply