Contact

Lisa Kastleen

For any cooperative inquiries please contact: lisa@lisakastleen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 comments

 1. Eden

  Wow, Beautiful blog site! i would love to be considered for review/interview… keep reaching for the stars this is the prettiest blog site I’ve seen. Stay blessed. Eden x

  Reply
 2. Linda

  Hi Lisa,

  Nice day to you.

  Do you have the new procurement plan of makeup brushes? This week our company specially promotion our hot sell makeup brushes with material price to our guests for support!

  Email me or just call me directly.

  Best regards

  Linda

  Reply
 3. Katrine Andersen

  Hej Lisa!
  Jeg elsker din blog, og jeg er blevet inspireret til at vil starte min egen, jeg er en pige på 16, og går på handels gymnasiet.
  Vil gerne høre om du har nogle tips til, hvordan det er best at starte op, og hvordan du holder det i stik med at passe den, og hvad man ikke skal gøre som blogger, og hvad man ikke skriver :-)
  Håber du vil hjælpe mig! :D

  Reply
  1. lisa kastleen Post author

   Hej Katrine.

   Er glad for at du godt kan lide min blog, det betyder meget – og endnu mere at det har inspireret dig til at åbne din egen!
   Det er svært for mig at pointere noget ud, som man ikke skal skrive om. Man skal måske bare finde sin personlige grænse. Jeg har det generelt rigtig svært med at skrive om personlige oplevelser, som har taget hårdt på mig. Familieproblemer og alt den slags. Det holder jeg privat. Min blog omhandler hovedsageligt også mode, skønhed og musik så det er der jeg lægger mit fokus. Men find ud af hvilken kategori du gerne vil høre ind under. Eller om din blog den skal handle om alt hvad du nu har lyst til at dele. Det behøver nødvendigvis ikke at være et bestemt emne.

   Jeg vil anbefale dig at få ordnet et design på blogspot, da du har mest muligheder der med dit layout. Hold dit layout simpelt og personligt og med rene linjer. Et godt eksempel er blandt andet bypankalla.dk – men giv det et personligt twist! Store flotte billeder er altid et hit. Hvis du ikke har et spejlrefleks kamera, så vent med at skaffe et til du ved om det med at blogge er noget for dig. Og hvis du har, eller ønsker at købe et spejlrefleks kamera, så overvej at tage 50mm objektiv med i købet, da det kommer til at gøre dine billeder super smukke og give dem en fin sløret baggrund. Ellers er der egentlig ikke så meget andet at sige. Held og lykke med det <3

   Reply