October 12th 2018

Favorit Nude Læbestifter!

Facetune_12-10-2018-21-24-00-1


Nude læbestifter, omtales som at være “den nye rød”. Ikke at noget nogensinde kan erstatte en god rød, hvis man spørg mig. Men det menes mere, som at værende en følgesvend til den røde læbe. Pointen er, at nudes are here to stay! Dog er den der helt perfekte nude farve, nok noget af det sværeste at ramme plet med. De kommer nemlig i et uendeligt antal, af forskellige nuancer og toner. Det er en opgave, som jeg personligt selv har brugt flere år på. Jeg har dog fundet mine 4 favoritter, fra 4 forskellige og helt fantastiske mærker og selvom de nødvendigvis ikke matcher jeres krav, hudfarve eller undertone, så kan det være det kan give jer noget inspiration. Personligt fortrækker jeg selv en meget pale nude, tør jeg sige foundation læber? Ikke helt, men fandeme tæt på og så er alle undertoner velkommen i min kollektion. Hvis man skal følge “reglerne”, så skal man matche sin nude læbefarve med sin undertone. Det vil sige, er man kold – går man med en kold nude og varm, med en varm nude. Men jeg aldrig rigtig været en regelrytter.


Smiley face 1. Giorgio Armani, Rouge D’Armani nr 103. Pris: 270,-
Hvis jeg skal have en rigtig klassisk nude læbe, som ikke er offensiv og kan bruges til alle anledninger og makeupper, så er 103 min favorit. Den er neutral, med en pink undertone og utrolig flatterende på kvinder med en porcelain/light hudfarve. Den giver ikke det berømte “washed out” look, som lyse piger godt kan opleve med pink pale nudes. Det er faktisk lidt en “your lips, but better” farve, hvert fald på mig. Hvis man ikke er meget lys i huden, anbefaler jeg at tjekke 102 ud i samme serie, som er lidt mere peachy. Rouge D’Armani er utrolig cremet læbestifter, med et satin finish og en sindssyg pigment.
2. Tom Ford, Lip Color Spanish Pink. Pris: 400,-
På mig er Spanish Pink en peach nude, uden tvivl en statement læbe og så fungerer den bedst til mig, med medium/fuld dækkende foundation og et smokey eye. Den har helt klart et fast hjem, i min “going out” bag. Tom Ford’s læbestifter er ekstrem vilde, med nok den stærkeste pigment i læbestifters historie. Den fremhæver ikke nogle revner eller tørrer områder på læberne, den er heller ikke udtørrende i sig selv. Igen en læbestift med et satin finish og en smuk holdbarhed. Light-Medium undertoner, ville rock Spanish Pink og også en fair undertone, if you dare! Indpakningen er like a cherry on the top.


IMG_2594-1


3. Charlotte Tilbury, Hot Lips Kim K.W. Pris: 210,-
Kan I huske, da alle på youtube for a hot minute snakkede om Kim K.W? Og virkelig, det var kun a hot minute. Hvorfor, forstår jeg ikke. Men efter NikkieTutorial’s rosende ord, blev jeg hooked and I’ve never looked back, ever since. Det her var nok den første nude jeg fandt, hvor jeg tænkte.. Yes, nu har jeg sgu ramt plet! Foundation læber, men på en sej måde og ja, det eksisterer altså. Endnu en nude, jeg bruger til et smokey eye og nok også, den lyseste af dem alle. Den er vintage inspireret og beskrives som en pinky beige nude, som på min undertone trækker mere beige end pink. Den giver mig den der “i’m a cool girl, i’m a i’m aaaa cool girl” vibe. Endnu engang, pigmenteret i farven. Ikke den bedste formular af dem alle, Kim K.W. er den mest udtørrende, af mine fire favoritter. Selvfølgelig også med et satin finish (do I have a problem?) eller som Charlotte beskriver det, et “multi-dimensional” finish.

4. Sisley, Le Phyto Rouge nr 10. Pris: 355,-
Her har vi så, det nyeste familiemedlem. Nr 10, eller – også kaldet Beige Jaipur er en lys beige/brun farve, som faktisk er flatterende på alle undertoner og hudfarver. Den kan som Armani’s, bruges til alle looks. Men på grund af den’s beige brune tone, er den utrolig skøn til efterår og vinter. Formularen er lavet, med en masse dejlige plejende ingredienser og derfor er det også mit bud fra Sisley, som er mindst langtidsholdbar. Men i stedet, får man pleje fra hyaluronsyre. Du kan selv styre farve intensiteten, hvilket er rigtig fint. Det betyder bare, at du selv har kontrol over hvilket udtryk du gerne vi have, din makeup skal have.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *