February 7th 2018

January Recap

IMG_4652-1


Jeg har drukket lidt for meget vin og eksperimenteret med en masse ansigtsmasker. Men alt dette er altid sjovest, når man har godt selskab. Kakaduen er forresten ikke alkoholmisbruger, so don’t ask. Masken er fra Glamglow – og den er egentlig okay. Men mest af alt sej, fordi den er sølv og det gør den det hele værd.


IMG_4785-1


Jeg har shoppet, sådan rigtig meget. Faktisk til et punkt, hvor jeg ikke kunne sove om natten, af dårlig samvittighed. Nå, men jeg købte altså en skide fed Ganni jakke på deres lagerudsalg, jeg altid har savlet over. Og den fik jeg for 2500 kr i stedet for 7000 og det var faktisk pisse fedt! Lad det nu blive forår, så jeg kan bruge den.


IMG_4696-1


Her gør jeg mig klar om morgnen, når jeg desværre skal forlade min seng og på arbejde – og ja, det er et rod.


IMG_5345-1


Jeg har også brugt alt for mange penge, på at drikke overpriced kaffe latte. Men det er sgu godkendt, når det er med venner og specielt når man oven i købet får sneget et skide godt instagram billede med på vejen.


IMG_4875-1


Så har jeg også været til kick off med L’Oréal familien og hørt om en masse spændende lanceringer for lux, det næste halve år. Men vigtigst af alt, så spiste vi god mad, grinte hysterisk meget og drak massere af alkohol.


IMG_5563-1


Sidst men ikke mindst, har jeg besøgt min egen Pankalla, i hans nyrenoveret butik. Den er skide flot og det er hans smykker også, så i ville altså heller ikke fortryde at kigge forbi.

Oehlenschlægersgade 13, 1663 København V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>