September 16th 2018

My Vintage Chanel Vanity Bag

IMG_0600-1


Jeg har længe haft kig efter, en ordentlig kosmetik taske til min makeup. Jeg faldt først over den fineste sag, fra Burberry, men da jeg så ville købe den, var den ikke længere til salg. Efterfølgende havde jeg både overvejet Gucci og Louis Vuitton, mest af alt fordi jeg ikke troede Chanel ville være til at finde inde for en retfærdig prisklasse. Men jeg havde holdt igen og tænkt, men ikke købt, så efter 2 års søgen, faldt jeg over den ikoniske Chanel Vanity Bag på den danske side The Vintage Bar, som sælger designer second hand til fantastiske priser, og så slog jeg selvfølgelig til. Der er lidt ironi over at jeg har købt en Chanel vanity bag, I de måneder jeg ikke må shoppe (Læs: Det, der med minimalisme). Men hey, shit happens! Jeg er så glad for, at alt mit elskelige makeup, nu også har et værdigt hjem. Det bliver også så dejligt og tilfredsstillende, at kunne få mange års glæde af sådan en fin lille Chanel sag.

Der er rigtig mange gode fordele ved, at shoppe ting vintage eller second hand. Jeg tænker lidt at skrive et indlæg, hvor jeg snakker om alle de positive ting og de negative ting, ved fast fashion og masseproduktion, hvis det er noget I kunne være interesseret i. Når det er sagt, så anbefaler jeg varmt The Vintage Bar. Skønne designer fund, de er specielt stærke på Louis Vuitton, til utrolig overskuelige og retfærdige priser. Når du bestiller fra dem, får du også et authenticity kort, som garantere for ægteheden og også er vigtigt, hvis man eksempelvis gerne vil videresælge. Udover det er det bare fedt, at støtte op om en fantastisk dansk virksomhed. Det varmer altid lidt i mit hjerte hvert fald, når man køber lokalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *