October 25th 2018

Tracks Of October

UMG3316_MumfordSons_LP4_Packshot_4000x4000px_Final_300dpi


Det fandeme lang tid siden, jeg har delt et musik indlæg. Det er lidt atypisk min blog og for at være ærlig, har jeg bare ikke haft inspirationen til det. Men musik er så stor en del af mig og pludselig, så kom lysten bare. Lysten til at dele, nogle af mine favorit oktober hits. Mumford and Sons har snart et nyt album på banen – jeg glæder mig som et lille barn og de to sange der allerede er singles, er helt fucking suveræne. De har smidt guitar soloerne og banjoen ud og introduceret en dramatisk og eventyrlig violin, i deres seneste single “If I Say”, som bare slår mig helt omkuld. Alex Vargas har også udgivet en ny single og er som altid imponerende. Hvis i ikke har haft æren af at se ham live endnu, så skriv det på bucket listen, for han er endnu vildere live. Bon Iver‘s elektroniske album er ikke sprit nyt, men står tilgengæld stadig skarpt, med indflydelse fra Kanye West, som faktisk også er en nær ven og samarbejdspartner af Justin Vernon(skaber og forsanger af Bon Iver). Næste favorit er Ea Kaya, som jeg netop lige har opdaget gennem en veninde og en fantastisk Red Bull session. Hun er en mega cool dansk artist, den vildeste vokalist og så laver hun bare nogle fede pop numre, der sidder fast i hovedet, lige som et ægte pop nummer skal.  Vi afslutter med Rhye, som består af en lækker dansk/canadisk duo. De formår at udfordre den alternative R&B genre, på den bedste groovy måde og så giver deres musik bare den der helt rigtige “good feeling”, som kun kan forklares når det rammer. Overordnet 5 solide sange, som jeg håber i vil nyde lige så meget som jeg selv gør.


“The innocence in your face bled out without a trace. You won without an enemy, you’re ill without a remedy. As night bleeds into night, and I know I came off better than you. It doesn’t mean that I feel better”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *