Samtale Køkkenet

Samtale Køkkenet

Dette indlæg er i samarbejde med Desenio. Jeg er ikke betalt for at skrive indlægget, men har fået plakater i gave. Hvis I bruger koden “lisakastleen” får i 25% på Desenio, gælder fra d. 16 til d. 18 April. Gælder ikke rammer, handpicked/samarbejder/personaliseret plakater.

Lisa & Linea

Jeg har boet i min lille et værelses, i over to år. I starten havde jeg lidt idéen om, at det kun skulle være midlertidligt. At jeg efter to år, ville flytte i noget større, med en altan og med en stue, hvor jeg faktisk kunne have et spisebord. Når man hele tiden tænker på, hvad der “snart skal ske”, bliver man helt forelsket i tanken, at jeg helt glemte at se mulighederne i min lille firkant. Til sidst gik det op for mig, at en større lejlighed nødvendigvis ikke ville gøre mig gladere, hvert fald ikke i forhold til de større udgifter der også følger med. Så derfor besluttede jeg at fokusere på min lille firkant og gøre den til et hjem i stedet. Jeg tilkaldte min to selvstændige amatør håndværkere, Patrick og Gitte og vi gik i gang, med en uges langt projekt. Jeg delte hele håndværker forløbet med jer på instagram @LisaKastleen, hvor min veninde skrev og kaldte det for “samtale køkkenet”. Den klang, den kunne jeg godt lide. Et sted der bød op til lange aftener med kaffe, hygge og snakkeri om alt fra helt det dybe til absolut ingenting. Det er præcis det, jeg gerne ville have ud af min oase.

Samtale køkkenet, er et mismatch af forskellige træsorter og sorte elementer. Men det jeg synes der skaber stemningen, det er plakaterne, som også køre sit helt eget køkken tema med: “Coffee Menu”, fordi her i køkkenet skal man skal fandeme kende sin kaffe! “Red Wine Guide”, for man skal også kende sin vin. Sidst men ikke mindst, “Dancing” for her, skal man kunne være fri, spille højt musik og danse så grimt som man vil. Jeg synes det giver det helt rigtige udtryk af god dansk hygge og der er ikke noget der giver mig mere glæde, end at sidde herude efter en arbejdsdag og/eller en Chico dag, helt i fred med en kaffe i hånden. Det er de små daglige øjeblikke, der inspirerer mig mest.

Diary From California

IMG_3593.jpg

Det er efterhånden et par måneder siden, at mit rejsehold - Jannie, Vivien, Ravi og jeg tog ud og udforskede Californien. Vi tager altid dertil, for at bo i Los Angeles. Hvor jeg dog bare elsker og forguder den by, af hele mit hjerte. Der er intet andet sted, der kan give mig den fornyet energi og motivation, som Los Angeles kan. Den her omgang valgte vi dog, at udforske mere af Californien’s smukke sider og nu sidder jeg tilbage med en følelse af, at jeg slet ikke kan få nok. Da vi kom hjem, prøvede jeg endda at finde huse til salg nær Yosemite. Altså, det var selvfølgelig bare ren drømmetænkning. Idéen om at flygte fra realiteterne herhjemme og bygge et helt nyt liv op et andet sted, med helt nye relationer, det er altså er fristende (og skræmmende). Det jeg prøver at sige det er, at hvis jeg en dag skulle få nosserne til at tage på eventyr med Chico, kan I nok finde mig i på et bjerg i Californien.

IMG_3710.jpg

Men for at vende tilbage til emnet, så tog vi afsted i November, på min fødselsdag. Det er nok den bedste tur, som jeg længe har haft. Vi startede med at nyde Los Angeles, spise fantastisk mad, besøgte Melrose Avenue og alt fra danske Nialaya og kære Jannik, til Maxfield og Glossier og så drog vi mod Las Vegas. Inden Las Vegas, stoppede vi ved The Hoover Dam, fordi why not! Jeg ved ikke hvad der er med mig og udsigt til noget majestætisk, men det gør mig altid så følelsesladet. En af de mest mindeværdige ting, var bare at stå der, i stilheden. Det blev Hoover Dam, fordi vi havde ikke rigtig plads i tidsplanen, til at tage til Grand Canyon, og ærligt kunne vi heller ikke rigtige overskue turismen.

IMG_3700.jpg
IMG_3752.jpg

Da vi ramte Vegas, var det meningen at vi skulle i byen og gå helt amok, med drinks og bling i ægte Vegas stil. Men vi endte på et Casino, hvor vi sad fast i flere timer og vandt tusindvis af kroner. Sammenlagt, vandt vi 31.000 kr i roulette. Det er nok det vildeste adrenalin kick, jeg har prøvet. Specielt fordi vi sidder der og er total grønne og vi forstår først halvanden time inde i spillet, hvad det er vi nogenlunde fortager os. Jeg tror stadigvæk ingen af os, helt har fattet what went down. Vi tog ikke videre i byen den aften, fordi hvis alkohol først kom i spil, var der bestilt de dyreste flasker. Nej du, vi skulle investere. Eller, jeg skulle investere.. I Chanel!

Facetune_05-11-2018-16-28-35.jpg

Tilbage til Los Angeles, og vi har slowed down. Det der er fedt ved byen, er at man bare er helt fucking chill. Jeg føler mig altid så balanceret, når jeg kører på Pacific High Way, mens PCH af Jaden Smith flyder højt ud af højtalerne. Ja, man er vel corny. Vi er ikke de store turister, når vi er i LA. Vi tager ikke til Universal Music Studios, Disney Land og Hollywood skiltet er heller ikke særligt imponerende. I stedet så spillede vi Virtual Reality, hvor vi skulle redde planeten, vi kørte på elektroniske løbehjul gennem Venice Beach, vi spiste lækkert mad i Malibu, drak drinks med gamle og nye venner i Hollywood og vigtigst af alt nød vi hinandens selskab.

IMG_4342.jpg
852FC268-7B60-4429-96F1-F83E0EAECC46.jpg

Dagen kom så, hvor vi besluttede os for at tage til Yosemite. Og selvom intet var planlagt, vitterligt; vi sneg os ind på en fuldt booked campingplads, sov i en bil i minusgrader og blev sikkert næsten spist af en bjørn, så var det godt nok betagende smukt og en uforglemmelig oplevelse. Byerne omkring Yosemite, de er så fine og selvom det kun er 5 timer fra Los Angeles, føles det uberørt. Menneskerne er så ægte, intet virker materialistisk. Energien, den var bare helt speciel og ægte amerikansk. Det er nærmest som om, at man er spolet tilbage i en tid, uden teknologi. Det skal lige siges, at klokken 2 om natten endte vi med at køre fra campingpladsen, for at finde det nærmeste hotel der havde et værelse ledigt. Vi vækkede bestyrende, i hans campingvogn, som lå placeret midt ude i ingenting. Det var faktisk den helt perfekte afslutning, på en gyserfilm.

IMG_4014.jpg
IMG_4778.jpg

Da morgnen nærmede sig, kørte vi videre for at besøge min Kusine. Hun bor i Monterey, som nok er den fineste by af dem alle. Vi ankom lige inden solen gik ned - og fik slet ikke oplevet hele byen, sådan rigtigt. Men vi spiste god mad og røg vandpibe ved et bål, mens vi snakkede og grinte. Et fint moment, hvor ingen bekymringer fandt sted. Det er et sted, som jeg uden tvivl skal tilbage til. Monterey er byen, hvor de der rigtig dårlige kærlighedsfilm, man kan se på netflix, de burde blive optaget. For set udefra, virker alting bare så perfekt.

E4A9D770-0510-4FB2-AFB0-B61EC73689E6.jpg

Efterfølgende tog vi tilbage til The City Of Angels, vi sagde vores farvel. Spiste den mest forrygende Sushi som festmåltiden, med udsigt til byen. Jeg blev syg undervejs, så jeg var faktisk forholdsvis irritabel. Hvis jeg ikke havde længdes efter min egen seng så meget, så havde jeg nok også grædt lidt. Og så drog vi tilbage og landede på dansk jord, hvilket altid føles helt forkert. Jeg elsker Danmark, det gør jeg virkelig. Men kender I den der følelse af hjem? Det har jeg, når jeg er i Californien. Først der, føler jeg mig rigtig hjemme.

I played with GLOSSIER PLAY

5CEC161D-DABB-4521-95C0-DCE42090543D.JPG

Af en eller anden årsag, så er Glossier ikke bare endnu et makeup mærke. Glossier er en besættelse, en cult og det kan jeg mærke, i min helt indre “fangirl”, som der stadigvæk lever lidt endnu. De tager dig, snor dig om deres lillefinger og så får de dig til at købe alt de lancerer. De har bare lavet marketing, på den helt rigtige måde. De sælger simpelthen drømmen, med deres instagram venlige æstetik og nonchalante “perfect poster girls”. Og nu, efter de allerede har taget alle mine penge med deres klassiske brand - så lancerer de fandeme en ny side business til Glossier, som de kalder Glossier Play. Som det siges i navnet, er det mere legende - men mindst lige så chic-cool og endnu mere editorial. Jeg så bare glitter, og så var jeg solgt - og igen, stod jeg klar til at købe mig fattig for drømmen. Drømmen om den perfekte “I have amazing skin, I am fabulous, this makeup only took me 7 minutes” vibe, som alle deres poster girls så smukt sælger.

Disclaimer: Hvis i endnu ikke selv har bestilt fra Glossier endnu, har jeg en 10% rabatkode i kan få, ved jeres første køb. I skal bare klikke HER, for at aktivere koden. Det er ikke et affiliate link eller sponsoreret, men jeg får Glossier Credit ved køb med mit link. Rabatkoden gælder både Glossier + Glossier Play.

Jeg forholdte mig dog overraskende helt rolig, da jeg skulle udvælge hvad der fortjente at komme med mig hjem, fra Glossier Play. Nok mest af alt fordi, at min pengepung ikke havde det alt for fornuftigt. Jeg endte med at bestille deres Glitter Gelée i farven Phantasm, som er Opalescerende/holografisk og deres Colorslide Eye Pencil i Early Girl, som er en eggshell blue. De har også lanceret Lip Vinyl’s, som er deres bud på et glossy og pigmenteret læbeprodukt og Niteshine som er deres flydende highlighter koncentrat, lidt i stil med Cover FX - langt mere blændende end deres ellers populære Haloscope highlighter. Det sagde mig bare ikke, helt lige så meget. Det er set lidt for mange gange, til det gør mig opstemt.

47F50ED8-9A4F-48B8-9731-11DA2859B296.JPG

Lad os starte med kritikken, så vi kan ende det på en nogenlunde positiv note. Det mest skuffende produkt, er deres Colorslide Eye Pencil. Beskrivelsen og hypen er virkelig opreklameret! De beskriver den som værende blød og pigmenteret, og farven skulle eftersigende ubesværet glide på. Nope, wrong sister! Den er ok blød, ok pigmenteret, men man skal hvert fald lægge lag på lag to til tre gange, før at farven er uigennemsigtig. Det i sig selv er jo ikke decideret dårligt, men det er bare “fint nok” og derfor levede den overhovedet ikke op til forventningen, som Glossier trods alt selv har sat. Hvis prisen så var til at have at gøre med, ville jeg nok kunne acceptere det. Men Colorslide koster alligevel på 120 kr, hvor mærker som NYX er lige så fremme i skoene hvis ikke mere fremme med formlen og så er de også billigere. Personligt ville jeg hellere smide de ekstra kroner og hoppe ned i Sephora og købe en Marc Jacobs Highliner.

Glossier siger også at de er langtidsholdbare og den del, det må jeg give dem. Den holder fandeme hele dagen, uden farven bevæger sig og vigtigst af alt, er den stadigvæk let at få af, når aftnen er omme. For at være ærlig, så ved jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke, produktet er jo ikke decideret forfærdeligt. Og de har også lavet nogle utrolig flotte og unikke farver, så hvis man har fundet den der one of a kind farve i Colorslide, man har søgt nettet tykt og tyndt efter, så synes jeg at det er værd at give dem et forsøg.

28C11ABC-386F-4E31-ADE1-4BDF1488EEDA.JPG

Glitter Geléen, den har derimod mit hjerte. Men jeg har også hørt lidt her og der, at farven jeg valgte (phantasm) eftersigende skulle være lettest at arbejde med. Det kan jeg ikke skrive under på, for jeg har trods alt kun købt den ene. Men det er værd, at tage til eftertanke. Phantasm gør i hvert fald alt det, jeg forventer en glitter gele skal gøre. Den her type glitter er ikke er lavet til at være et “precision” produkt, Den er messy på en cool måde, præcis ligesom glossier’s æstetik. Men den er alligevel overraskende let at manipulere med. Jeg elsker også de forskellige størrelser glitter flakes der er i, det giver det bare en mere unik vibe, fordi det ikke er det klassiske glitter look. Glossier siger at glitter geléen, føles let på øjet. Der må jeg sige at jeg er uenig. Det er faktisk lidt, som at have falske vipper på. Men til Glossier’s forsvar, gik jeg også hårdt ind med glitter over det hele, lag på lag, mere vil have mere!

Jeg satte den også på den ultimative test, for jeg havde den nemlig på til Shawn Mendes koncert, hvor der blev danset og svedt og den holdte som en drøm. Den eneste negative faktorer der er, er at den ikke er biologisk nedbrydelig. Glossier har fået så meget konstruktiv kritik, på netop det område. Deres indpakning er yderligt også total unødvendig og de har lovet at ændre indpakningen og reformulere produktet, indenfor de næste 6 måneder. Det er fint, tænker jeg bare. I det mindste lytter de til, hvad forbrugerne har at sige og det skal de helt klart have et klap på skulderen for. Bare super ærgerligt, at deres købende kunder nu sidder med et produkt, der bliver reformuleret indenfor 6 måneder efter lanceringen. Det er trods alt noget de kunne havde skænket en tanke, inden produktet kom på hylderne. Men lad det være det. Jeg genkøber sgu nok produktet alligevel either way, og jeg tror endda også, at jeg i næste måned køber farven Bijoux Bijoux. Prisen ligger på 110 kr, det synes jeg er helt fair. Men som I nok ved nu, så elsker jeg jo også glitter.

Nå, det var hårde ord i denne anmeldelse. Men når alt kommer alt, er jeg sgu stadigvæk tryllebundet. De har jo sendt til Danmark siden August måned, så jeg tænker en del af jer har prøvet deres produkter allerede. Men hvis ikke, eller hvis I nu bare generelt er nysgerrig, kunne I så tænke jer et “Top 5 fra Glossier” indlæg? Kommuniker gerne i kommentarfeltet og hvis I selv har prøvet noget af det nye fra Glossier Play, let me know how you get on with it. Husk og op ind og følg med på instagram @LisaKastleen, så ses vi snart igen.

FRESH START

kakadue.jpg

Som I nok alle har lagt mærke til, så har jeg været væk fra de Sociale Medier. Jeg har været “væk” i to år, men jeg har tænkt på jer i alt den tid. Tænkt på bloggen - den verden, der i så mange år har fascineret mig. Den verden, jeg altid kunne fordybe mig i, med et nysgerrigt sind og et hjerte fyldt med passion. Det var som om, at da min mor hun gik bort, gav jeg fuldstændig slip på mig selv, mit gamle jeg og altså også på bloggen. Jeg endte med at glemme min identitet, da jeg skulle tilpasse mig ind i en helt ny rutine og en helt ny hverdag. Der var så mange ting jeg skulle gøre, så meget jeg skulle lære og det var alt sammen overvældende ovenpå et knust og ensomt hjerte. Først skulle min pause oprindeligt kun havde været på 3 måneder, 3 måneder blev til et halvt år og pludselig, så er to år fløjet hurtigt som et lyn. Selvom jeg går og slår mig selv i hovedet over, at jeg lod det gå så langt ud, så tror jeg faktisk, at det var det jeg havde brug for. Bare at trække stikket ud, og glemme mig selv for en stund.

To år er længe at være på “standby” og som tiden er gået, er jeg nok heller ikke helt det samme menneske, i engang fulgte. Jeg er selvsikre, skarpere, en del mere erfaren og har endnu mere blod på tanden, end nogensinde før, så jeg håber at i stadigvæk har lyst til at følge med. Jeg har gået og glædet mig så meget til, at kunne færdiggøre mit nye design (tak til Patrick Pankalla) og gøre det her til en realitet. Først nu føles det virkeligt og Jeg håber inderligt at I kan lide det. Det gør mig så glad, at jeg endelig kan sige, at der er noget nyt i vente og det er en rejse, som I allesammen skal med på. Det bliver så fucking fantastisk! Så velkommen til min nye blog, er vel egentlig bare det jeg prøver at sige. Velkommen til mit nye univers.

Favorit Nude Læbestifter!

Facetune_12-10-2018-21-24-00-1

Nude læbestifter, omtales som at være “den nye rød”. Ikke at noget nogensinde kan erstatte en god rød, hvis man spørg mig. Men det menes mere, som at værende en følgesvend til den røde læbe. Pointen er, at nudes are here to stay! Dog er den der helt perfekte nude farve, nok noget af det sværeste at ramme plet med. De kommer nemlig i et uendeligt antal, af forskellige nuancer og toner. Det er en opgave, som jeg personligt selv har brugt flere år på. Jeg har dog fundet mine 4 favoritter, fra 4 forskellige og helt fantastiske mærker og selvom de nødvendigvis ikke matcher jeres krav, hudfarve eller undertone, så kan det være det kan give jer noget inspiration. Personligt fortrækker jeg selv en meget pale nude, tør jeg sige foundation læber? Ikke helt, men fandeme tæt på og så er alle undertoner velkommen i min kollektion. Hvis man skal følge “reglerne”, så skal man matche sin nude læbefarve med sin undertone. Det vil sige, er man kold - går man med en kold nude og varm, med en varm nude. Men jeg aldrig rigtig været en regelrytter.

Smiley face

1. Giorgio Armani, Rouge D’Armani nr 103. Pris: 270,-

Hvis jeg skal have en rigtig klassisk nude læbe, som ikke er offensiv og kan bruges til alle anledninger og makeupper, så er 103 min favorit. Den er neutral, med en pink undertone og utrolig flatterende på kvinder med en porcelain/light hudfarve. Den giver ikke det berømte “washed out” look, som lyse piger godt kan opleve med pink pale nudes. Det er faktisk lidt en “your lips, but better” farve, hvert fald på mig. Hvis man ikke er meget lys i huden, anbefaler jeg at tjekke 102 ud i samme serie, som er lidt mere peachy. Rouge D’Armani er utrolig cremet læbestifter, med et satin finish og en sindssyg pigment.

2. Tom Ford, Lip Color Spanish Pink. Pris: 400,-

På mig er Spanish Pink en peach nude, uden tvivl en statement læbe og så fungerer den bedst til mig, med medium/fuld dækkende foundation og et smokey eye. Den har helt klart et fast hjem, i min “going out” bag. Tom Ford’s læbestifter er ekstrem vilde, med nok den stærkeste pigment i læbestifters historie. Den fremhæver ikke nogle revner eller tørrer områder på læberne, den er heller ikke udtørrende i sig selv. Igen en læbestift med et satin finish og en smuk holdbarhed. Light-Medium undertoner, ville rock Spanish Pink og også en fair undertone, if you dare! Indpakningen er like a cherry on the top.

IMG_2594-1

3. Charlotte Tilbury, Hot Lips Kim K.W. Pris: 210,-

Kan I huske, da alle på youtube for a hot minute snakkede om Kim K.W? Og virkelig, det var kun a hot minute. Hvorfor, forstår jeg ikke. Men efter NikkieTutorial’s rosende ord, blev jeg hooked and I’ve never looked back, ever since. Det her var nok den første nude jeg fandt, hvor jeg tænkte.. Yes, nu har jeg sgu ramt plet! Foundation læber, men på en sej måde og ja, det eksisterer altså. Endnu en nude, jeg bruger til et smokey eye og nok også, den lyseste af dem alle. Den er vintage inspireret og beskrives som en pinky beige nude, som på min undertone trækker mere beige end pink. Den giver mig den der “i’m a cool girl, i’m a i’m aaaa cool girl” vibe. Endnu engang, pigmenteret i farven. Ikke den bedste formular af dem alle, Kim K.W. er den mest udtørrende, af mine fire favoritter. Selvfølgelig også med et satin finish (do I have a problem?) eller som Charlotte beskriver det, et “multi-dimensional” finish.

4. Sisley, Le Phyto Rouge nr 10. Pris: 355,-

Her har vi så, det nyeste familiemedlem. Nr 10, eller - også kaldet Beige Jaipur er en lys beige/brun farve, som faktisk er flatterende på alle undertoner og hudfarver. Den kan som Armani’s, bruges til alle looks. Men på grund af den’s beige brune tone, er den utrolig skøn til efterår og vinter. Formularen er lavet, med en masse dejlige plejende ingredienser og derfor er det også mit bud fra Sisley, som er mindst langtidsholdbar. Men i stedet, får man pleje fra hyaluronsyre. Du kan selv styre farve intensiteten, hvilket er rigtig fint. Det betyder bare, at du selv har kontrol over hvilket udtryk du gerne vi have, din makeup skal have.