Beauty

I played with GLOSSIER PLAY

5CEC161D-DABB-4521-95C0-DCE42090543D.JPG

Af en eller anden årsag, så er Glossier ikke bare endnu et makeup mærke. Glossier er en besættelse, en cult og det kan jeg mærke, i min helt indre “fangirl”, som der stadigvæk lever lidt endnu. De tager dig, snor dig om deres lillefinger og så får de dig til at købe alt de lancerer. De har bare lavet marketing, på den helt rigtige måde. De sælger simpelthen drømmen, med deres instagram venlige æstetik og nonchalante “perfect poster girls”. Og nu, efter de allerede har taget alle mine penge med deres klassiske brand - så lancerer de fandeme en ny side business til Glossier, som de kalder Glossier Play. Som det siges i navnet, er det mere legende - men mindst lige så chic-cool og endnu mere editorial. Jeg så bare glitter, og så var jeg solgt - og igen, stod jeg klar til at købe mig fattig for drømmen. Drømmen om den perfekte “I have amazing skin, I am fabulous, this makeup only took me 7 minutes” vibe, som alle deres poster girls så smukt sælger.

Disclaimer: Hvis i endnu ikke selv har bestilt fra Glossier endnu, har jeg en 10% rabatkode i kan få, ved jeres første køb. I skal bare klikke HER, for at aktivere koden. Det er ikke et affiliate link eller sponsoreret, men jeg får Glossier Credit ved køb med mit link. Rabatkoden gælder både Glossier + Glossier Play.

Jeg forholdte mig dog overraskende helt rolig, da jeg skulle udvælge hvad der fortjente at komme med mig hjem, fra Glossier Play. Nok mest af alt fordi, at min pengepung ikke havde det alt for fornuftigt. Jeg endte med at bestille deres Glitter Gelée i farven Phantasm, som er Opalescerende/holografisk og deres Colorslide Eye Pencil i Early Girl, som er en eggshell blue. De har også lanceret Lip Vinyl’s, som er deres bud på et glossy og pigmenteret læbeprodukt og Niteshine som er deres flydende highlighter koncentrat, lidt i stil med Cover FX - langt mere blændende end deres ellers populære Haloscope highlighter. Det sagde mig bare ikke, helt lige så meget. Det er set lidt for mange gange, til det gør mig opstemt.

47F50ED8-9A4F-48B8-9731-11DA2859B296.JPG

Lad os starte med kritikken, så vi kan ende det på en nogenlunde positiv note. Det mest skuffende produkt, er deres Colorslide Eye Pencil. Beskrivelsen og hypen er virkelig opreklameret! De beskriver den som værende blød og pigmenteret, og farven skulle eftersigende ubesværet glide på. Nope, wrong sister! Den er ok blød, ok pigmenteret, men man skal hvert fald lægge lag på lag to til tre gange, før at farven er uigennemsigtig. Det i sig selv er jo ikke decideret dårligt, men det er bare “fint nok” og derfor levede den overhovedet ikke op til forventningen, som Glossier trods alt selv har sat. Hvis prisen så var til at have at gøre med, ville jeg nok kunne acceptere det. Men Colorslide koster alligevel på 120 kr, hvor mærker som NYX er lige så fremme i skoene hvis ikke mere fremme med formlen og så er de også billigere. Personligt ville jeg hellere smide de ekstra kroner og hoppe ned i Sephora og købe en Marc Jacobs Highliner.

Glossier siger også at de er langtidsholdbare og den del, det må jeg give dem. Den holder fandeme hele dagen, uden farven bevæger sig og vigtigst af alt, er den stadigvæk let at få af, når aftnen er omme. For at være ærlig, så ved jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke, produktet er jo ikke decideret forfærdeligt. Og de har også lavet nogle utrolig flotte og unikke farver, så hvis man har fundet den der one of a kind farve i Colorslide, man har søgt nettet tykt og tyndt efter, så synes jeg at det er værd at give dem et forsøg.

28C11ABC-386F-4E31-ADE1-4BDF1488EEDA.JPG

Glitter Geléen, den har derimod mit hjerte. Men jeg har også hørt lidt her og der, at farven jeg valgte (phantasm) eftersigende skulle være lettest at arbejde med. Det kan jeg ikke skrive under på, for jeg har trods alt kun købt den ene. Men det er værd, at tage til eftertanke. Phantasm gør i hvert fald alt det, jeg forventer en glitter gele skal gøre. Den her type glitter er ikke er lavet til at være et “precision” produkt, Den er messy på en cool måde, præcis ligesom glossier’s æstetik. Men den er alligevel overraskende let at manipulere med. Jeg elsker også de forskellige størrelser glitter flakes der er i, det giver det bare en mere unik vibe, fordi det ikke er det klassiske glitter look. Glossier siger at glitter geléen, føles let på øjet. Der må jeg sige at jeg er uenig. Det er faktisk lidt, som at have falske vipper på. Men til Glossier’s forsvar, gik jeg også hårdt ind med glitter over det hele, lag på lag, mere vil have mere!

Jeg satte den også på den ultimative test, for jeg havde den nemlig på til Shawn Mendes koncert, hvor der blev danset og svedt og den holdte som en drøm. Den eneste negative faktorer der er, er at den ikke er biologisk nedbrydelig. Glossier har fået så meget konstruktiv kritik, på netop det område. Deres indpakning er yderligt også total unødvendig og de har lovet at ændre indpakningen og reformulere produktet, indenfor de næste 6 måneder. Det er fint, tænker jeg bare. I det mindste lytter de til, hvad forbrugerne har at sige og det skal de helt klart have et klap på skulderen for. Bare super ærgerligt, at deres købende kunder nu sidder med et produkt, der bliver reformuleret indenfor 6 måneder efter lanceringen. Det er trods alt noget de kunne havde skænket en tanke, inden produktet kom på hylderne. Men lad det være det. Jeg genkøber sgu nok produktet alligevel either way, og jeg tror endda også, at jeg i næste måned køber farven Bijoux Bijoux. Prisen ligger på 110 kr, det synes jeg er helt fair. Men som I nok ved nu, så elsker jeg jo også glitter.

Nå, det var hårde ord i denne anmeldelse. Men når alt kommer alt, er jeg sgu stadigvæk tryllebundet. De har jo sendt til Danmark siden August måned, så jeg tænker en del af jer har prøvet deres produkter allerede. Men hvis ikke, eller hvis I nu bare generelt er nysgerrig, kunne I så tænke jer et “Top 5 fra Glossier” indlæg? Kommuniker gerne i kommentarfeltet og hvis I selv har prøvet noget af det nye fra Glossier Play, let me know how you get on with it. Husk og op ind og følg med på instagram @LisaKastleen, så ses vi snart igen.

Favorit Nude Læbestifter!

Facetune_12-10-2018-21-24-00-1

Nude læbestifter, omtales som at være “den nye rød”. Ikke at noget nogensinde kan erstatte en god rød, hvis man spørg mig. Men det menes mere, som at værende en følgesvend til den røde læbe. Pointen er, at nudes are here to stay! Dog er den der helt perfekte nude farve, nok noget af det sværeste at ramme plet med. De kommer nemlig i et uendeligt antal, af forskellige nuancer og toner. Det er en opgave, som jeg personligt selv har brugt flere år på. Jeg har dog fundet mine 4 favoritter, fra 4 forskellige og helt fantastiske mærker og selvom de nødvendigvis ikke matcher jeres krav, hudfarve eller undertone, så kan det være det kan give jer noget inspiration. Personligt fortrækker jeg selv en meget pale nude, tør jeg sige foundation læber? Ikke helt, men fandeme tæt på og så er alle undertoner velkommen i min kollektion. Hvis man skal følge “reglerne”, så skal man matche sin nude læbefarve med sin undertone. Det vil sige, er man kold - går man med en kold nude og varm, med en varm nude. Men jeg aldrig rigtig været en regelrytter.

Smiley face

1. Giorgio Armani, Rouge D’Armani nr 103. Pris: 270,-

Hvis jeg skal have en rigtig klassisk nude læbe, som ikke er offensiv og kan bruges til alle anledninger og makeupper, så er 103 min favorit. Den er neutral, med en pink undertone og utrolig flatterende på kvinder med en porcelain/light hudfarve. Den giver ikke det berømte “washed out” look, som lyse piger godt kan opleve med pink pale nudes. Det er faktisk lidt en “your lips, but better” farve, hvert fald på mig. Hvis man ikke er meget lys i huden, anbefaler jeg at tjekke 102 ud i samme serie, som er lidt mere peachy. Rouge D’Armani er utrolig cremet læbestifter, med et satin finish og en sindssyg pigment.

2. Tom Ford, Lip Color Spanish Pink. Pris: 400,-

På mig er Spanish Pink en peach nude, uden tvivl en statement læbe og så fungerer den bedst til mig, med medium/fuld dækkende foundation og et smokey eye. Den har helt klart et fast hjem, i min “going out” bag. Tom Ford’s læbestifter er ekstrem vilde, med nok den stærkeste pigment i læbestifters historie. Den fremhæver ikke nogle revner eller tørrer områder på læberne, den er heller ikke udtørrende i sig selv. Igen en læbestift med et satin finish og en smuk holdbarhed. Light-Medium undertoner, ville rock Spanish Pink og også en fair undertone, if you dare! Indpakningen er like a cherry on the top.

IMG_2594-1

3. Charlotte Tilbury, Hot Lips Kim K.W. Pris: 210,-

Kan I huske, da alle på youtube for a hot minute snakkede om Kim K.W? Og virkelig, det var kun a hot minute. Hvorfor, forstår jeg ikke. Men efter NikkieTutorial’s rosende ord, blev jeg hooked and I’ve never looked back, ever since. Det her var nok den første nude jeg fandt, hvor jeg tænkte.. Yes, nu har jeg sgu ramt plet! Foundation læber, men på en sej måde og ja, det eksisterer altså. Endnu en nude, jeg bruger til et smokey eye og nok også, den lyseste af dem alle. Den er vintage inspireret og beskrives som en pinky beige nude, som på min undertone trækker mere beige end pink. Den giver mig den der “i’m a cool girl, i’m a i’m aaaa cool girl” vibe. Endnu engang, pigmenteret i farven. Ikke den bedste formular af dem alle, Kim K.W. er den mest udtørrende, af mine fire favoritter. Selvfølgelig også med et satin finish (do I have a problem?) eller som Charlotte beskriver det, et “multi-dimensional” finish.

4. Sisley, Le Phyto Rouge nr 10. Pris: 355,-

Her har vi så, det nyeste familiemedlem. Nr 10, eller - også kaldet Beige Jaipur er en lys beige/brun farve, som faktisk er flatterende på alle undertoner og hudfarver. Den kan som Armani’s, bruges til alle looks. Men på grund af den’s beige brune tone, er den utrolig skøn til efterår og vinter. Formularen er lavet, med en masse dejlige plejende ingredienser og derfor er det også mit bud fra Sisley, som er mindst langtidsholdbar. Men i stedet, får man pleje fra hyaluronsyre. Du kan selv styre farve intensiteten, hvilket er rigtig fint. Det betyder bare, at du selv har kontrol over hvilket udtryk du gerne vi have, din makeup skal have.

Armani / Prive, Rouge Malachite

IMG_7222-1

Som I alle er klar over, så har jeg en ubærlig kærlighed dedikeret til Armani's Privé dufte, som ikke kun er de bedste, men også de første Haute Couture / Private Line dufte, som kom på markedet. Jeg har også tidligere skrevet et indlæg om Pierre De Lune (læs her), som var den første Privé duft, i min ydmyge kollektion. Til dags dato, har jeg nu 5 stk's, som jeg forguder og som jeg elsker at have fremme og flashe. Jeg har arbejdet med Privé duftene i over et år nu, dare I, to call myself a privé expert? Det er hvert fald tæt på. Jeg går op og ned af de her skønheder, hver eneste dag og jeg føler mig altid utrolig privilegeret over, at være en del af the house of Armani. Med min ekspertise indenfor Privé, har jeg også fundet frem til den duft, som jeg vil kalde for min signatur og det er den, som jeg vil dele med jer i dag. Nemlig den røde skønhed, Rouge Malachite.

IMG_7227-1

Rouge Malachite, er en del af kollektionen kaldet "Les Terres Precieuses", som sammen med 3 andre dufte, er en hyldest til lande og kulturer, hvor Giorgio Armani finder stor inspiration fra. Rouge Malachite er specifikt inspireret af Rusland og deres skarpe grønne Malachite sten. Den røde flakon, er i harmoni med duften og symboliserer passion & power, som er præcis den følelse der fremkaldes, når man bærer duften.

Toppen er fyldt med en buket af Tuberose, som giver duften et cremet udtryk. Det er normalt ikke en note, der fanger min opmærksomhed - men den cremet tuberosen blandet med varmen fra amber og den lidt krydret pink pepper (tørret bær) note, giver duften den perfekte balance. Kunsten med Rouge Malachite, ligger dog i måden den udvikler sig på, for det er helt og aldeles eventyrligt og en utrolig individuel oplevelse. Det her er en duft, som der fanger folk! Jeg har endnu ikke oplevet, at der ikke er nogen der bliver tryllebundet af den - og jeg er altid garanteret at få komplimenter, når jeg bærer den. Den mest forstående måde, at beskrive Rouge Malachite på, det er SEXET. Den er mystisk, sensuel, varm og blød - it's a black dress, extravagant heels and red lip kind of scent!

Privé forhandles ikke online og sælges kun i Magasin på Kongens Nytorv og Illum. Så ud af døren med jer, kom ind og prøv dem alle - få en introduktion til duftene og deres fortryllende historier. Det er en oplevelse værd!

Mine Seneste Favoritter

IMG_3288-1

L’Oréal x Balmain Læbestifter: Jeg er helt vild med når high street og designer mærker slår sig sammen. Resultatet er altid gennemført, eksklusivt og prisvenligt. Balmain x L’Oréal’s læbestift kollektion er ingen undtagelse og de har netop lige lanceret 12 farver, som forhandles på Boozt. Farve kombinationerne er legende, spændende og ægte Balmain stil og læbestifterne i sig selv, er som L’Oréal’s egen kvalitet. En cremet formular, som er behagelig at have på læberne og forholdsvis langtidsholdbar. Det eneste negative er, at de selvfølgelig også har L'Oréal's intense og populære duft, som er lidt for meget til mig. Jeg har personligt selv valgt to stk’s ud af de 12 i farven Confidence, som er en utrolig flot shimmer nude og Freedom, som er den fedeste kolde lilla farve til vinter.

Tom Ford Tobacco Vanille Parfume: En vinter duft, er et must have og jeg har længe været på udkig efter, min helt perfekte vinter signatur. Da Mia introducerede mig til Tobacco Vanille og jeg duftede hvordan det udfoldede sig på min hud, var der ingen tvivl om at det skulle være den. Dette er en parfume med tobak blad i top noten, vanilje i hjertet og tørret frugter i bunden. Tobakken giver duften, en seriøsitet som er fuldstændig betagende og vaniljen, værner om trygheden. Jeg så endda nogen beskrive den, som “James Bond” på flaske.. I agree!

PicMonkey Image-4

Giorgio Armani Terra Pantelleria Maske: Den her maske, er nok en af de mest effektive, som jeg nogensinde har prøvet og et vidunder, for alle hudtyper! Det er en ler maske, men det er nok den mest bløde ler maske, der eksistere. Den er dybderensende, og efterlader huden “vågen”, lysere og mega blød. Samtidig exfoliere den også din hud meget skånsomt, fjerner urenheder ved hjælp af mineral puderne og figne blomsten samtidig med, at den også regenerere din hud. Jeg har kunne se en markant ændring, efter jeg indraget Terra Pantelleria i min Søndags rutine, min hud er meget mere jævn og frisk, end den længe har været.

Balmain Hair Couture Silk Perfume: Den her er på favorit listen, fordi jeg generelt bare er ekstra. Hår parfume er ikke noget, der er decideret et must have, men bare lækker selvforkælelse. Men det er faktisk også et alternativ til at bruge parfume, hvis man er allergiker. Samtidig kan du bruge den på forskellige måder, både som en leave-in conditioner eller som en finishing spray, for at give håret naturlig glans. Det er ved hjælp af Argan Olien i formularen, som plejer håret og beskytter mod forurening.