IMG_9178.JPG

About 

Mit navn er Lisa Kastleen, jeg er 24 år gammel og lokaliseret i skønneste København. I min hverdag, bruger jeg størstedelen af min tid i Magasin. Jeg arbejder nemlig som Face Designer, for den fantastiske Giorgio Armani. Ham har jeg arbejdet for, i 2 og et halvt år. Jeg startede på Kongens Nytorv i 2017 og det er der, jeg stadigvæk befinder mig i dag. Jeg har efterfølgende også været i Lyngby og lege Counter Manager, hvor jeg var med til at opstarte en ny og smuk Giorgio Armani counter.

Min blog har også et par år, på bagen og har eksisteret siden 2011. I 2015 vandt jeg People’s Choice Award hos Zalando’s blogger awards, som var en helt fantastisk oplevelse. Jeg har også været en del af Danish Beauty Awards; Influencer Choice i 2016 og i 2017 havde jeg min egen podcast, i samarbejde med The Voice. Hovedemnet på min blog, er det der præger min eksistens allermest, nemlig luksuriøs skønhed.

Jeg har en kærlighed for de helt rette formularer, den helt rette tekstur og med en del år i skønhedsindustrien, har jeg en bred vifte af viden som jeg nyder at dele ud af. Samtidig er jeg også lidt af en duft fanatiker og det er en verden, jeg virkelig elsker at nørde. Det her er en skønhedsblog, som er dedikeret til alle typer kvinder. Fra den unge studerende, til den travle kvinde. Mit personlige forhold til makeup, er at “Less Is More” og at det handler om at fremhæve, frem for at dække. Men tag endelig ikke fejl, simpelhed kan sagtens også være flamboyant - og det er generelt det udtryk, som man vil komme til at se mest af herinde.

Men du vil også kunne forvente andet fra mig, for bloggen har altid været mit frirum, hvor jeg har kunne udforske og eksperimenterer med alle mulige former for kreative områder; som fashion, fotografi, tankemylder, storslået følelser og holdninger, og alt imellem.

Udover at være Face Designer og Blogger, så er jeg også mor til en kakadue på 8 år. Selvudnævnt Netflix specialist og selvudnævnt astrolog (Stjernetegn: Skorpion. Måne: Vægt. Ascendant: Fisk). Musik nørd, True Crime fanatiker, for da jeg var lille ville jeg gerne være FBI agent. Det vil jeg måske stadigvæk.. Bingo pige (Nørrebro er stedet, for en god omgang bingo, you are welcome to join). Kaffe nyder og så synes jeg også, at det dér med Universet, er ret interessant.