Diary From California

IMG_3593.jpg

Det er efterhånden et par måneder siden, at mit rejsehold - Jannie, Vivien, Ravi og jeg tog ud og udforskede Californien. Vi tager altid dertil, for at bo i Los Angeles. Hvor jeg dog bare elsker og forguder den by, af hele mit hjerte. Der er intet andet sted, der kan give mig den fornyet energi og motivation, som Los Angeles kan. Den her omgang valgte vi dog, at udforske mere af Californien’s smukke sider og nu sidder jeg tilbage med en følelse af, at jeg slet ikke kan få nok. Da vi kom hjem, prøvede jeg endda at finde huse til salg nær Yosemite. Altså, det var selvfølgelig bare ren drømmetænkning. Idéen om at flygte fra realiteterne herhjemme og bygge et helt nyt liv op et andet sted, med helt nye relationer, det er altså er fristende (og skræmmende). Det jeg prøver at sige det er, at hvis jeg en dag skulle få nosserne til at tage på eventyr med Chico, kan I nok finde mig i på et bjerg i Californien.

IMG_3710.jpg

Men for at vende tilbage til emnet, så tog vi afsted i November, på min fødselsdag. Det er nok den bedste tur, som jeg længe har haft. Vi startede med at nyde Los Angeles, spise fantastisk mad, besøgte Melrose Avenue og alt fra danske Nialaya og kære Jannik, til Maxfield og Glossier og så drog vi mod Las Vegas. Inden Las Vegas, stoppede vi ved The Hoover Dam, fordi why not! Jeg ved ikke hvad der er med mig og udsigt til noget majestætisk, men det gør mig altid så følelsesladet. En af de mest mindeværdige ting, var bare at stå der, i stilheden. Det blev Hoover Dam, fordi vi havde ikke rigtig plads i tidsplanen, til at tage til Grand Canyon, og ærligt kunne vi heller ikke rigtige overskue turismen.

IMG_3700.jpg
IMG_3752.jpg

Da vi ramte Vegas, var det meningen at vi skulle i byen og gå helt amok, med drinks og bling i ægte Vegas stil. Men vi endte på et Casino, hvor vi sad fast i flere timer og vandt tusindvis af kroner. Sammenlagt, vandt vi 31.000 kr i roulette. Det er nok det vildeste adrenalin kick, jeg har prøvet. Specielt fordi vi sidder der og er total grønne og vi forstår først halvanden time inde i spillet, hvad det er vi nogenlunde fortager os. Jeg tror stadigvæk ingen af os, helt har fattet what went down. Vi tog ikke videre i byen den aften, fordi hvis alkohol først kom i spil, var der bestilt de dyreste flasker. Nej du, vi skulle investere. Eller, jeg skulle investere.. I Chanel!

Facetune_05-11-2018-16-28-35.jpg

Tilbage til Los Angeles, og vi har slowed down. Det der er fedt ved byen, er at man bare er helt fucking chill. Jeg føler mig altid så balanceret, når jeg kører på Pacific High Way, mens PCH af Jaden Smith flyder højt ud af højtalerne. Ja, man er vel corny. Vi er ikke de store turister, når vi er i LA. Vi tager ikke til Universal Music Studios, Disney Land og Hollywood skiltet er heller ikke særligt imponerende. I stedet så spillede vi Virtual Reality, hvor vi skulle redde planeten, vi kørte på elektroniske løbehjul gennem Venice Beach, vi spiste lækkert mad i Malibu, drak drinks med gamle og nye venner i Hollywood og vigtigst af alt nød vi hinandens selskab.

IMG_4342.jpg
852FC268-7B60-4429-96F1-F83E0EAECC46.jpg

Dagen kom så, hvor vi besluttede os for at tage til Yosemite. Og selvom intet var planlagt, vitterligt; vi sneg os ind på en fuldt booked campingplads, sov i en bil i minusgrader og blev sikkert næsten spist af en bjørn, så var det godt nok betagende smukt og en uforglemmelig oplevelse. Byerne omkring Yosemite, de er så fine og selvom det kun er 5 timer fra Los Angeles, føles det uberørt. Menneskerne er så ægte, intet virker materialistisk. Energien, den var bare helt speciel og ægte amerikansk. Det er nærmest som om, at man er spolet tilbage i en tid, uden teknologi. Det skal lige siges, at klokken 2 om natten endte vi med at køre fra campingpladsen, for at finde det nærmeste hotel der havde et værelse ledigt. Vi vækkede bestyrende, i hans campingvogn, som lå placeret midt ude i ingenting. Det var faktisk den helt perfekte afslutning, på en gyserfilm.

IMG_4014.jpg
IMG_4778.jpg

Da morgnen nærmede sig, kørte vi videre for at besøge min Kusine. Hun bor i Monterey, som nok er den fineste by af dem alle. Vi ankom lige inden solen gik ned - og fik slet ikke oplevet hele byen, sådan rigtigt. Men vi spiste god mad og røg vandpibe ved et bål, mens vi snakkede og grinte. Et fint moment, hvor ingen bekymringer fandt sted. Det er et sted, som jeg uden tvivl skal tilbage til. Monterey er byen, hvor de der rigtig dårlige kærlighedsfilm, man kan se på netflix, de burde blive optaget. For set udefra, virker alting bare så perfekt.

E4A9D770-0510-4FB2-AFB0-B61EC73689E6.jpg

Efterfølgende tog vi tilbage til The City Of Angels, vi sagde vores farvel. Spiste den mest forrygende Sushi som festmåltiden, med udsigt til byen. Jeg blev syg undervejs, så jeg var faktisk forholdsvis irritabel. Hvis jeg ikke havde længdes efter min egen seng så meget, så havde jeg nok også grædt lidt. Og så drog vi tilbage og landede på dansk jord, hvilket altid føles helt forkert. Jeg elsker Danmark, det gør jeg virkelig. Men kender I den der følelse af hjem? Det har jeg, når jeg er i Californien. Først der, føler jeg mig rigtig hjemme.