Samtale Køkkenet

Samtale Køkkenet

Dette indlæg er i samarbejde med Desenio. Jeg er ikke betalt for at skrive indlægget, men har fået plakater i gave. Hvis I bruger koden “lisakastleen” får i 25% på Desenio, gælder fra d. 16 til d. 18 April. Gælder ikke rammer, handpicked/samarbejder/personaliseret plakater.

Lisa & Linea

Jeg har boet i min lille et værelses, i over to år. I starten havde jeg lidt idéen om, at det kun skulle være midlertidligt. At jeg efter to år, ville flytte i noget større, med en altan og med en stue, hvor jeg faktisk kunne have et spisebord. Når man hele tiden tænker på, hvad der “snart skal ske”, bliver man helt forelsket i tanken, at jeg helt glemte at se mulighederne i min lille firkant. Til sidst gik det op for mig, at en større lejlighed nødvendigvis ikke ville gøre mig gladere, hvert fald ikke i forhold til de større udgifter der også følger med. Så derfor besluttede jeg at fokusere på min lille firkant og gøre den til et hjem i stedet. Jeg tilkaldte min to selvstændige amatør håndværkere, Patrick og Gitte og vi gik i gang, med en uges langt projekt. Jeg delte hele håndværker forløbet med jer på instagram @LisaKastleen, hvor min veninde skrev og kaldte det for “samtale køkkenet”. Den klang, den kunne jeg godt lide. Et sted der bød op til lange aftener med kaffe, hygge og snakkeri om alt fra helt det dybe til absolut ingenting. Det er præcis det, jeg gerne ville have ud af min oase.

Samtale køkkenet, er et mismatch af forskellige træsorter og sorte elementer. Men det jeg synes der skaber stemningen, det er plakaterne, som også køre sit helt eget køkken tema med: “Coffee Menu”, fordi her i køkkenet skal man skal fandeme kende sin kaffe! “Red Wine Guide”, for man skal også kende sin vin. Sidst men ikke mindst, “Dancing” for her, skal man kunne være fri, spille højt musik og danse så grimt som man vil. Jeg synes det giver det helt rigtige udtryk af god dansk hygge og der er ikke noget der giver mig mere glæde, end at sidde herude efter en arbejdsdag og/eller en Chico dag, helt i fred med en kaffe i hånden. Det er de små daglige øjeblikke, der inspirerer mig mest.