All Black // Open Back

IMG_2184(1)
IMG_2206(1)
PicMonkey Collage(2)
IMG_2197(1)

SWEATER, NA-KD // PANTS, BANANA REPUBLIC // CAP, WOOD WOOD // BAG, STEVE MADDEN // SHOES, BIANCO

Så er det tid til endnu et outfit. Selvfølgelig - som nærmest altid, så er det all black. Jeg har faktisk en del nye og spændende items på. Blandt andet min nye Steve Madden taske, som er fra Sarenza. Jeg havde længe gået og manglet en stabil sort cross body taske, som fungerede til nogenlunde alt. Jeg er ret vild med at den har lidt et twist, i stedet for at være kedelig sort. De edgy nitter bringer bare lidt attitude på banen!

Yderligt så har jeg en ny lækker sweater på fra svenske NA-KD, som jeg er helt og aldeles forelsket i! Samt mine absolut favorit bukser og en cap, som er fra Zalando. Zalando har sendt mig, en helt masse mega fede items - som jeg snart skal bruge til en video lookbook. Det bliver så nice og jeg glæder mig til endelig at komme i gang med at filme. Men mest af alt, til at dele det med jer. Jeg ved godt at det er en del siden, at jeg har fået skudt outfit billeder. Det er noget som jeg klart vil begynde, at gøre oftere igen. Jeg undskylder virkelig for mine tildeles dovne måneder.