Beauty Discoveries of April

Produkt markeret med * er sendt om gave.

Produkt markeret med * er sendt om gave.

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ikke skulle købe en overdrevet mængde af skønhedsprodukter i år 2019. Derfor er April virkelig ikke, et af mine mest stolte måneder. Men når det er sagt, så har jeg virkelig fået opdaget nogle faste favorit produkter. Det er egentlig ironisk at jeg laver det her indlæg, for jeg har altid hadet idéen om “månedlige favoritter”. Hvor ofte har et normalt menneske, 10 nye favoritter om måneden? Jeg har altid fået fornemmelsen af, at det i mange tilfælde var påtvunget. Det er det sikkert også, derfor skal I ikke forvente en decideret månedlig favorit indlæg fra mig. Jeg er vanedyr, jeg holder mig oftest til det jeg kender bedst. Men i April måned, der har jeg virkelig fundet nogle perler, som jeg er utrolig glad for at have introduceret til min kollektion.

YSL neglelak: Watch Me Nude. Pris: 195,-
Jeg elsker Yves Saint Laurent’s bud på neglelakker, det er nok en af mine absolut yndlings formularer. Den her måned, er jeg blevet genforenet med sidste års favorit farve. Watch Me Nude, gør det åbenbart for mig. Det er en mere nedtonet sommer udgave, af en koral farve, med en tilpas mængde nude vibes. Den er unik, men ikke alt for iøjnefaldende. Det er en genial minimalistisk måde, at bære farve på. Et quick shoutout til deres quick dry top coat, som også ses på billedet. Når man er doven og slet ikke gider bruge tid på at lakere neglene, er den genial til at gøre det til en hurtig process.
*Amazing Space Oil Infusion: Apricot. Pris: 450,-
Jeg har i lang tid været på jagt efter, den helt perfekte ansigtsolie. Jeg har sensitiv og irriteret hud og alle de olier jeg har formået at falde for, har efterladt min hud ked af det. Amazing Space’s olie, er den første i rigtig lang tid, der ikke forsager en reaktion. Den er lavet med ekstrakt fra aprikos kerner og regnskovsplanter. Den siges at lindre sensitiv hud, hvilket jeg virkelig synes den har. Min hud er langt mindre irriteret, jeg har ikke længere problemer med tekstur og huden er blevet meget mere jævn. Udover det, så er Amazing Space nok også et favorit mærke for April måned. Jeg har været så heldig at fået lov til at udforske deres univers og I skal glæde jer alle til de fremtidige indlæg.
Charlotte Tilbury Luxury Palette: Pillow Talk. Pris: 430,-
Det her var en af de ting, hvor jeg overhovedet ikke havde brug for den. Men lige siden Pillow Talk blev lanceret, hvor det i første omgang var Limited Edition, har jeg bare længdes efter den. Selvom ingen andre Charlotte Tilbury paletter, nogensinde før har fanget min opmærksomhed. CB’s øjenskygge formular, er ikke særlig revolutionerende. Den er “bare” udemærket. Men farverne derimod, er utrolig skønne og forfinet. Det er rigtig prinsesse farver, som bare er den perfekte partner in crime til forår og sommertiderne. Den er også bare så let at gribe ud efter, når man gerne vil ligne man har prøvet, når man faktisk slet ikke har.
By Kilian: Good Girl Gone Bad Travel Refill 30ml. Pris: 1100,-
Ikke at jeg mangler parfume, jeg tror jeg har nok til at vare en livstid, men Good Girl Gone Bad var bare for lækker til at modstå. En sand floral duft, med min yndlings tuberose. Sensuel, flirtende - ikke helt en bad girl, men hun fanger hele lokalet med sin mystiske elegance. Det er min første By Kilian duft, men bestemt ikke min sidste. Back To Black, er nu også sat på ønskelisten. Kilian’s duftunivers er nytænkende, interessant og flakonerne er en fryd for øjet. Det forhandles lige nu kun i Illum, hvis man vil fysisk ind og opleve duftuniverset.