Danish Beauty Award 2019

Så blev det endelig tid til, at vi skulle feste i skønhedens navn! Det er min absolut yndlingstid på året. Det er ikke noget bedre, end at tilbringe en hel aftnen, med Danmark’s største beauty nørder. Der er fantastisk mad og dejlig vin, endnu bedre underholdning og vigtigst alt, den dejligste cocktail af skønne mennesker. Hele pointen med Danish Beauty Award, er heller ikke så tosset endda. Det handler jo om at hylde de mennesker og mærker i skønhedsbranchen, der gør det ekstra godt. Så i anledningen af en fabelagtig aften, med en helt masse fabelagtige vindere, vil jeg i det her indlæg dele mine personlige favorit vindere med Jer alle.

ÅRETS KROPSPLEJEPRODUKT - POPULÆR

Aften startede allerede ud i god stil, da pudderdåserne hev prisen hjem i kategorien “Årets Kropsplejeprodukt - Populær” med deres Alt i en fodcreme. De var oppe imod skarpe konkurrenter som James Read og Skandinavisk. Jeg synes jo det er dejligt, specielt fordi jeg har kendt de to kvinder bag pudderdåserne i utallige mange år. De er Danmark’s førende Skønheds Bloggere, nok faktisk de originale Beauty Bosser. Pudderdåsernes mærke, har få men effektive produkter. Deres alt i en fodcreme, består af fem aktive ingredienser, som blødgør, heler og hæmmer lugtfremkaldende bakterier. Det er endnu ikke en, jeg selv har prøvet. Men den skal uden tvivl testes i den nærmeste fremtid. Kæmpe stort tillykke til Katja og Helene!

INFLUENCERS’ CHOICE AWARD

Influencers’ Choice Award, er en helt specielt kategori. Jeg synes jo selv, det er den største ære af dem alle. Men jeg er nok også lidt partisk, for det er jo ikke særlig mange år siden jeg selv sad i dommerpanelet til Influencers’ Choice. I år var virkelig intenst, for der var så utrolig mange fantastiske produkter nomineret. Jeg havde selv et stort antal, af personlige favoritter. Men det var FOREO med deres nytænkende UFO, der løb afsted med sejren. UFO er en maskebehandling, som kan pleje huden med en 90 sekunders ansigtsbehandling, som eftersigende skulle være på salonniveau. FOREO beskriver den, som værende et mere effektivt alterntiv til sheet masks. Jeg synes uden tvivl at med deres innovative produkt, er det en velfortjent sejr. Deres konkurrenter var blandt andet Olaplex Shampoo No. 4, Vita Liberata's Beauty Blur, RAAW by Trice, The Ordinary og den sejeste Skinlight lysterapimaske fra Medicoline Health and Beauty Awareness.

ÅRETS SPA

Danish Beauty Award handler om alle former for skønhed og derfor er der også kategorien: Årets Spa, hvor vinderen var ingen anden end Marienlyst strandspa. Jeg fik æren af, at lægge smukke Kathrine’s makeup til anledningen, som er teamleder på Marienlyst. Så igen, måske var jeg partisk? Men de har altså også bare gjort det så godt, med deres fuldkommen overdådige renovering, der er lokaliseret i de smukkeste omgivelser - og så har de også nogle exceptionelle priser og tilbud, som gør at alle kan være med. De var også op imod nogle konkurrenter, der virkelig kan noget! Blandt andet Kurhotel Skodsborg og Hotel Vejlefjord.

ÅRETS BEAUTY ACCESSORY

Årets Beauty Accessory gik til ingen anden end Dyson’s Airwrap og jeg tror også det her billede er favoritten, ud af dem alle. Hold nu kæft, et skønt hold! Vi har alle hørt om Dyson før, enten kender man deres legendariske støvsuger, ellers kender man deres legendariske hår tools. Lige gyldig hvad, er Dyson noget af de ypperste indenfor begge områder. Dyson’s Airwrap en alt i en: hårbørste, glattebørste, rundbørste og et krøllejern. Det er en teknologi, der ikke bruger varme, der ellers normalt ødelægger håret. Udover det er den også kendt for, at selv de dummeste til hår, kan finde ud af lave en pæn frisure med Airwrap. Så det vil sige mig. Deres konkurrenter var blandt andet GHD's Platinum+ styler, Jordan's bæredygtige tandbørste og endnu engang Skinlight Lysterapimasken. Men Dyson har virkelig domineret markedet de seneste par år og det ser bare ud til, at de har tænkt sig at forsætte. Go Dyson!

ÅRETS NICHEDUFT

8502DD9D-DD48-4D30-B450-EFED5DE5EE27.JPG

Årets Niche Duft er også en, af mine favorit kategorier. Det er den kategori, hvor jeg altid er allermest spændt på at se de nomineret. Man er vel duftnørd. I år var de nomineret, meget mere underground og edgy, end de typiske Niche dufte som Diptyque og Jo Malone. Dem der løb med sejren, var 27 87 Perfumes, med deres unikke duft #HashTag. Ja, den hedder #Hashtag. Også med hashtagget. Noget jeg synes er ret sjovt, er at det er en duft, der er inspireret af de Sociale Medier. Noterne er også nogle af mine favorit noter, den er fyldt med violet blade i toppen, den pudret Iris i hjertet, cedertræ og musk i bunden. Iris og Musk er uden tvivl en vinder kombination! Jeg kender 27 87, fordi de bliver forhandlet i Magasin. Men har faktisk ikke udforsket deres duftunivers helt endnu, så det er min næste mission. Nogle af deres konkurrenter var Zarko med Cloud No. 2, Etat Libre d'Orange med I AM TRASH og ÆTHER XTRÆM.

GOODIEBOXPRISEN 2019

E48F40AF-12B0-40AE-A82C-2E84C4D6A6CB.JPG

Sidst men ikke mindst, Goodieboxprisen! Det er også en helt speciel pris, fordi den er udvalgt af Goodiebox’s egen kunder. Det forgår således, at Marts boksen består af nomineret til Danish Beauty Award, som forbrugerne så skal teste og derefter stemme på deres favorit. Vinderen blev Karmameju, med deres HERO pH Solution 02. Deres HERO produkt er også en favorit, hjemme hos mig. Den går ind og balancere huden’s pH, den er genial at bruge efter badet og jeg bruger den også på min hovedbund, som har en tendens til at blive let irriteret. Karmameju er et af mine favoritmærker og Mette som står bag Karmameju, er et af mine favorit mennesker. Når jeg ser hende, går der lidt fan girl i mig. Hun er så SEJ, smuk og yndefuld. En sand rollemodel, indenfor skønhedsbranchen. Deres konkurrenter bestod af: Ritual Happy Foaming Shower Gel, Rodial Dragon's Blood Cleansing Water og Sandstone Scandinavia Mascara Intense.

Hvis I har lyst til at se alle kategorierne, de nomineret og vinderne til Danish Beauty Award 2019, kan i klikke her eller følge @DanishBeautyAward på instagram. Og ellers, så der ikke andet at gøre end at begynde nedtællingen til næste år!