I played with GLOSSIER PLAY

5CEC161D-DABB-4521-95C0-DCE42090543D.JPG

Af en eller anden årsag, så er Glossier ikke bare endnu et makeup mærke. Glossier er en besættelse, en cult og det kan jeg mærke, i min helt indre “fangirl”, som der stadigvæk lever lidt endnu. De tager dig, snor dig om deres lillefinger og så får de dig til at købe alt de lancerer. De har bare lavet marketing, på den helt rigtige måde. De sælger simpelthen drømmen, med deres instagram venlige æstetik og nonchalante “perfect poster girls”. Og nu, efter de allerede har taget alle mine penge med deres klassiske brand - så lancerer de fandeme en ny side business til Glossier, som de kalder Glossier Play. Som det siges i navnet, er det mere legende - men mindst lige så chic-cool og endnu mere editorial. Jeg så bare glitter, og så var jeg solgt - og igen, stod jeg klar til at købe mig fattig for drømmen. Drømmen om den perfekte “I have amazing skin, I am fabulous, this makeup only took me 7 minutes” vibe, som alle deres poster girls så smukt sælger.

Disclaimer: Hvis i endnu ikke selv har bestilt fra Glossier endnu, har jeg en 10% rabatkode i kan få, ved jeres første køb. I skal bare klikke HER, for at aktivere koden. Det er ikke et affiliate link eller sponsoreret, men jeg får Glossier Credit ved køb med mit link. Rabatkoden gælder både Glossier + Glossier Play.

Jeg forholdte mig dog overraskende helt rolig, da jeg skulle udvælge hvad der fortjente at komme med mig hjem, fra Glossier Play. Nok mest af alt fordi, at min pengepung ikke havde det alt for fornuftigt. Jeg endte med at bestille deres Glitter Gelée i farven Phantasm, som er Opalescerende/holografisk og deres Colorslide Eye Pencil i Early Girl, som er en eggshell blue. De har også lanceret Lip Vinyl’s, som er deres bud på et glossy og pigmenteret læbeprodukt og Niteshine som er deres flydende highlighter koncentrat, lidt i stil med Cover FX - langt mere blændende end deres ellers populære Haloscope highlighter. Det sagde mig bare ikke, helt lige så meget. Det er set lidt for mange gange, til det gør mig opstemt.

47F50ED8-9A4F-48B8-9731-11DA2859B296.JPG

Lad os starte med kritikken, så vi kan ende det på en nogenlunde positiv note. Det mest skuffende produkt, er deres Colorslide Eye Pencil. Beskrivelsen og hypen er virkelig opreklameret! De beskriver den som værende blød og pigmenteret, og farven skulle eftersigende ubesværet glide på. Nope, wrong sister! Den er ok blød, ok pigmenteret, men man skal hvert fald lægge lag på lag to til tre gange, før at farven er uigennemsigtig. Det i sig selv er jo ikke decideret dårligt, men det er bare “fint nok” og derfor levede den overhovedet ikke op til forventningen, som Glossier trods alt selv har sat. Hvis prisen så var til at have at gøre med, ville jeg nok kunne acceptere det. Men Colorslide koster alligevel på 120 kr, hvor mærker som NYX er lige så fremme i skoene hvis ikke mere fremme med formlen og så er de også billigere. Personligt ville jeg hellere smide de ekstra kroner og hoppe ned i Sephora og købe en Marc Jacobs Highliner.

Glossier siger også at de er langtidsholdbare og den del, det må jeg give dem. Den holder fandeme hele dagen, uden farven bevæger sig og vigtigst af alt, er den stadigvæk let at få af, når aftnen er omme. For at være ærlig, så ved jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke, produktet er jo ikke decideret forfærdeligt. Og de har også lavet nogle utrolig flotte og unikke farver, så hvis man har fundet den der one of a kind farve i Colorslide, man har søgt nettet tykt og tyndt efter, så synes jeg at det er værd at give dem et forsøg.

28C11ABC-386F-4E31-ADE1-4BDF1488EEDA.JPG

Glitter Geléen, den har derimod mit hjerte. Men jeg har også hørt lidt her og der, at farven jeg valgte (phantasm) eftersigende skulle være lettest at arbejde med. Det kan jeg ikke skrive under på, for jeg har trods alt kun købt den ene. Men det er værd, at tage til eftertanke. Phantasm gør i hvert fald alt det, jeg forventer en glitter gele skal gøre. Den her type glitter er ikke er lavet til at være et “precision” produkt, Den er messy på en cool måde, præcis ligesom glossier’s æstetik. Men den er alligevel overraskende let at manipulere med. Jeg elsker også de forskellige størrelser glitter flakes der er i, det giver det bare en mere unik vibe, fordi det ikke er det klassiske glitter look. Glossier siger at glitter geléen, føles let på øjet. Der må jeg sige at jeg er uenig. Det er faktisk lidt, som at have falske vipper på. Men til Glossier’s forsvar, gik jeg også hårdt ind med glitter over det hele, lag på lag, mere vil have mere!

Jeg satte den også på den ultimative test, for jeg havde den nemlig på til Shawn Mendes koncert, hvor der blev danset og svedt og den holdte som en drøm. Den eneste negative faktorer der er, er at den ikke er biologisk nedbrydelig. Glossier har fået så meget konstruktiv kritik, på netop det område. Deres indpakning er yderligt også total unødvendig og de har lovet at ændre indpakningen og reformulere produktet, indenfor de næste 6 måneder. Det er fint, tænker jeg bare. I det mindste lytter de til, hvad forbrugerne har at sige og det skal de helt klart have et klap på skulderen for. Bare super ærgerligt, at deres købende kunder nu sidder med et produkt, der bliver reformuleret indenfor 6 måneder efter lanceringen. Det er trods alt noget de kunne havde skænket en tanke, inden produktet kom på hylderne. Men lad det være det. Jeg genkøber sgu nok produktet alligevel either way, og jeg tror endda også, at jeg i næste måned køber farven Bijoux Bijoux. Prisen ligger på 110 kr, det synes jeg er helt fair. Men som I nok ved nu, så elsker jeg jo også glitter.

Nå, det var hårde ord i denne anmeldelse. Men når alt kommer alt, er jeg sgu stadigvæk tryllebundet. De har jo sendt til Danmark siden August måned, så jeg tænker en del af jer har prøvet deres produkter allerede. Men hvis ikke, eller hvis I nu bare generelt er nysgerrig, kunne I så tænke jer et “Top 5 fra Glossier” indlæg? Kommuniker gerne i kommentarfeltet og hvis I selv har prøvet noget af det nye fra Glossier Play, let me know how you get on with it. Husk og op ind og følg med på instagram @LisaKastleen, så ses vi snart igen.