Makeup Geek

PicMonkey Collage(1)

MAKEUP GEEK EYE SHADOWS // Here. MAKEUP GEEK TRAVEL PALETTE // Here.


Mit batteri til kammerat er long lost & gone, så jeg undskylder for kvaliteten. De her billeder er taget med min bedste ven, også kendt som min iPhone. For at være ærlig, så var jeg bekymret over hvordan udfaldet ville blive, men synes egentlig resultatet er super fint og fungere egentlig fint nok, mens jeg venter på snart at kunne tage mit gode gamle kamera i brug. De her smukke øjenskygger er fra Makeup Geek. Makeup Geek er ikke kun et af de mest respekteret selvstændige mærker i blog industrien, men simpelthen også det mærke der levere de bedste øjenskygger indenfor den billige ende af makeup.

Kvinden bag Makeup Geek hedder Marlena og du kan tjekke hendes youtube kanal ud her. Hun er så inspirerende, fordi hun er alt en Girl Boss skal være. Inspirerende, hårdt arbejdende, sjov, varm og intelligent. Hun er også ekstrem personlig omkring hendes mærke, og man kan uden tvivl mærke hendes passion gennem hendes youtube kanal. Det skal også siges at hun er så dygtig til at inddrage sine abonnenter og kunder, i alt hvad hun producere - hvilket gør hende endnu mere spændende at følge. For man føler faktisk også, at man er en del af Makeup Geek.


IMG_0262(1)

Shimma Shimma, Prom Night, Ritzy, Blacklight, Mesmerized, Twilight, In The Spotlight, Grandstand, Sensuous, Day dreamer.


Men, lad os snakke om kvaliteten af de her øjenskygger i stedet for at snakke om hvor ekstrem sej Marlena er. Mange mennesker spørg, om de her øjenskygger er på niveau med M.A.C. Men folkens, de her øjenskygger er BEDRE end M.A.C. Med det mener jeg ikke, at M.A.C er dårlige, for det er et legendarisk mærke - men hvis du ikke har en million til at spendere på makeup, ville jeg klart anbefale at købe Makeup Geek over M.A.C til hver en tid. Makeup Geek's øjenskygger er nok, den bedste formular, som jeg nogensinde, har arbejdet med. Prisen for en individuel skygge som enten er deres almindelige eller duochrome, koster $6. Hvis i gerne vil have noget der er endnu lækre, så laver de også, de smukkeste foileret øjenskygger. Prisen ligger på $10, fordi de er dyre at producere, men det er klart pengene værd. Alle deres øjenskygger er så pigmenteret og ekstremt bløde, men samtidig meget lette at arbejde med.

Makeup Geek er nu også kommet til Europa, så hvis i ikke bryder jer om, at bestille fra USA - så kig forbi Beautybay, hvor de har et sindssygt udvalg af farver.