Makeup Geek Foiled Eyeshadows

Vigtigt

Whimsical,In The Spotlight, High Wire, Starry Eyed, Daydreamer, Grandstand, Showtime, Center Stage, Mesmerized, Houdini.

Nu er det tid, til endnu en snak om Makeup Geek. Lige siden at Beautybay begyndte at forhandle MG, har jeg set en stigende popularitet i Danmark. Det er så fortjent og jeg er utrolig stolt af Marlena. Som jeg sagde i mit tidligere indlæg om Makeup Geek, så er Marlena - MG's CEO, så ekstrem fantastisk og hun fortjener alt den succes som hendes smukke mærke har fået. Men i dag der skal jeg selvfølgelig vise jer endnu flere øjenskygger!

Jeg har for nyligt fået sendt 6 foiIed øjenskygger fra Makeup Geek, så nu kan jeg endelig dø glad. Jeg elsker alt som Marlena og hendes team de producere, men hendes foiled øjenskygger er en stærk favorit. Teksturen er en hybrid creme/powder skygge og de føles som smør mellem fingerspidserne. Som jeg har sagt før, så har de simpelthen den bedste pigment. Jeg vil anbefale jer at hvis i har olieret øjenlåg, at i bruger en god primer. Deres foiled øjenskygger indeholder nemlig en masse olie - det bidrager nemlig til dens bløde konsistens og metallisk finish. Men fordi de indeholder olie, kan de derfor også crease super let. Jeg har dog ikke hørt om nogen som har haft problemer med dem. Så giv dem et forsøg!

Du kan købe Makeup Geek indenfor EU her og udenfor EU here.