Mii Blossoming Cheek Colour

IMG_1376(1)

MII COSMETICS BLOSSOMING CHEEK COLOUR // Love Affair & Romance.


Hvis du ikke allerede var klar over det, så er jeg fuldstændig besat af creme produkter. Cream contour, cream blushes, cream highlights, cream eye shadows, cream everything! Jeg plejede engang at gå rigtig meget op i den intense form for makeup. En dyb læbefarve, skarp kontur og en eyeliner der kunne cut you to pieces. Men i det seneste år har jeg virkelig ændret mit makeup game. Det neutrale look er hvad jeg er all about. Jeg synes nemlig, det er meget mere flatterende. Derfor vidste jeg allerede ved første blik, at jeg ville være fuldstændig besat af de smukke blossoming cheek blushes fra Mii Cosmetics.

Mii Cosmetics er et mærke, som der ikke er ultra populært. Derfor gik jeg også ind i det her eksperiment, med et frisk mindset. For at være ærlig har det faktisk været en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg havde ingen forventninger til dette mærke, for jeg havde aldrig rigtig hørt noget om det før og havde ingen baggrunds viden. Men jeg må indrømme, at jeg helt klart har fundet kærligheden.


IMG_1373(1)


The Blossoming Cheek Colour kommer i 3 forskellige pink tonede farver og en orange baseret farve. Jeg håber virkelig at de snart udvider deres farve kollektion, for jeg ville personligt ikke hade at eje flere at de her skønheder. Lige nu så har jeg dem i 2 farver - 01 Romance and 03 Love Affair, og det er selvfølgelig dem vi skal fokusere på i dag.

Romance er en smuk bleg pink, som er så sheer at man næsten ikke kan se at man har den på. Dette er ikke dårligt i mine øjne, for de kan nemt bygges op - men det ser langt mere naturligt ud, det ligner at det faktisk er DINE kinder der blusher. Den bedste måde at beskrive Romance på, er ved at beskrive 'the girl next door'. uskyldig, ung og smuk. Love Affair minder utrolig meget om Romance, men farven er bare smule dybere og ville egentlig beskrive den som en 'Hot Pink. Denne farve er nok en smule mere sensuel, flirtende og underspillet. Begge de her farver ville gøre sig utrolig godt, på meget lyse piger som jeg selv. Konsistensen er super blød og velvety, og samtidig kan man slet ikke mærke at man har noget makeup på. Det skal lige siges, at creme blushes ikke holder længe på huden, derfor kan holdbarheden slet ikke sammenlignes med pudder blushes. Dog er de så kompakte, at de tilpas kan være i ens taske uden de er forstyrrende.

Tag også et kig forbi Allure Beauty Group, det er dem som står for distribution af Mii Cosmetics i Danmark og de kan derfor fortælle dig lidt om hvilke butikker og saloner hvor Mii Cosmetics forhandles.