MII COSMETICS EYE COLOUR CRAYONS

IMG_1643(1)

MII COSMETICS FOREVER EYE COLOUR CRAYONS // (here)

I ved at jeg har snakket utrolig meget om Mii Cosmetics på det seneste. Grunden til det er, at jeg har SÅ mange fantastiske ting som jeg skal anmelde. Jeg opdagede Mii Cosmetics på instagram en kedelig aften - og pludselig så blev aftnen meget bedre. Deres produkt type, er netop lige præcis hvad jeg elsker. Naturligt makeup, med en edge - og et hav at lækre creme produkter. Så bliver det ikke bedre. I dag skal jeg anmelde Mii Cosmetic Forever Eye Colour Crayons.

Øjenskygge crayons er som jeg har sagt mange gange før, en stor favorit - og derfor nok også det som udgør størstedelen af min makeup kollektion. Grunden til at jeg elsker dem, er fordi de fungerer på så mange forskellige måder. Hvis man har en lazy dag, tager det ingen tid at swipe lidt på øjenlåget - så det rent faktisk ligner at du er typen med super meget overskud. De kan også erstatte en primer, bruges som en øjenskygge base - men det behøver nødvendigvis ikke at være super naturligt. De kan nemlig også intensivere et hvert øjenskygge look. Jeg synes personligt selv, at de fungere suverænt til et smokey eye. Creme produkter er som jeg har sagt mange gange før, meget lettere at bruge. Derfor er det en ekstrem god start for folk der er nybegyndere indenfor makeup, folk som har en hård hånd, eller generelt - de mennesker som der ikke går alt for meget op i at lære de helt store makeup teknikker.

IMG_1642(1)

Rose Gold, Vintage, Walnut, Indigo.

Jeg ejer de her øjenskygge crayons, i 4 forskellige farver. Som man allerede kan se på billederne, så er de her crayons utrolig intense og pigmenteret. Men selv om de er højt pigmenteret, så er de stadigvæk utrolig lette at arbejde med - og med lidt vilje og en god børste, kan de blendes ud til næsten ingenting. Derfor kan de transformere sig til at passe ind til mange forskellige behov. Folk som har brug for mere kontrol og folk der bedst arbejder med en stærk pigment. Mange mennesker er ofte bekymret, for creme skygger specielt. Det er nemlig ikke helt unormalt at have olieret øjenlåg og med olieret øjenlåg, kan nogle creme produkter have en tendens til at 'glide af'. Men når de her creme skygger først har sat sig, så går de ingen vegne og de er endda en smule svære at fjerne når dagen er slut. Konsistensen er utrolig let og cremet og det der er så fantastisk ved lette creme produkter, er at det føles som om at man ingen makeup har på.

Deres udvalg af farver, er utrolig velovervejet. Der er shades som der passer til alle type øjenfarver. Min personlig favorit, er rose gold. Den har det mest fantastiske sheen, og dens mauve/pink undertone komplimentere min hudtone, til perfektion. Walnut er også et godt bud på min seneste obsession. Det er en dyb brun, som er perfekt til et smoked out effortless grunge look og hvis du ejer walnut, så har du allerede produktet som der skaber Alexa Chung's signatur look. Vintage er en lækker khaki farve, som jeg personligt synes vil komplimentere oliven undertoner så fint og Indigo er en fantastiske mørke lilla, som er lige på nippet til at være sort. Indigo er en farve, som vil fungere for alle type øjenfarver - men som specielt ville se fantastisk ud til brune øjne.