My fucking first chanel!

IMG_8676-1

I dag købte jeg noget, som er rigtig specielt. Jeg har købt min første og meget længe ønsket CHANEL TASKE! Hold nu kæft, hvor er jeg helt oppe og ringe. Jeg har lige fået mig, min absolut fucking drømme taske og det er stadigvæk ikke helt gået op for mig. Jeg har valgt at købe en Chanel Boy, ørste gang jeg så BOY tasken, vidste jeg at det var den Chanel taske der en dag skulle være min. Da jeg endelig så den i levende live i Los Angeles og fik lov til at holde den og kramme den, der tudbrølede jeg. Ligesom jeg gjorde, da jeg løb skrigende ud af butikken i dag og dansede rundt i cirkler. Nu er jeg ikke ligefrem den person, der er lettest til tåre, men jeg er fandeme sentimental og det her, det en af de mest vilde dage i mit liv. Fuck!!!!

IMG_8699-1

Som sagt, så valgte jeg BOY - i sort og sølv hardware og lavet af Chanel’s ikoniske caviar læder. Den læder form er meget mere langtidsholdbar, så man skal ikke gå og være så bekymret for at den får en ridse, som eksempelvis med lammeskind. Jeg er nemlig lidt klodset og uopmærksom, så derfor var Caviar not even a question! Modellen i lammeskind er ellers også gude skøn, lidt mere elegant grundet det bløde læder - men det handler også om at vælge en taske, der passer til ens livsstil. Jeg valgte modellen Old Medium, som er den klassiske og nok også mest berømte model, i de tidligere dage af BOY. Tasken fås i 4 forskellige størrelser, som er Small, Old Medium, New Medium (større og mere firkantet end old) og Large. Materialet Inde i tasken, er der eksempelvis i den klassiske 2.55 læder - men i en BOY, er det stof. Det betyder så også, at den ikke er lige så tung og bære rundt på og at man ikke skal være så eftertænksom, når man smider nøglerne ned i tasken.

Det er forresten en hende, opkaldt efter mor, så hun hedder selvfølgelig Winnie. Nu skal hun bare ud og se verden, som min følgesvend og jeg glæder mig så meget, til at tage hende i brug. Det bliver selvfølgelig allerede i morgen, wee!!!