The busy bee

Image and video hosting by TinyPic


Kære læsere. Indlæggene har været på hold i den seneste uge og det er der en ekstrem god grund til. Jeg er nemlig gået videre i Next Trendsetter konkurrencen for L'Oréal Paris. Det er jeg så glad for og jeg har derfor valgt at lægge alt mit fokus i mit finale indlæg.

Dog skulle i ikke snydes for et indlæg idag. Jeg har lånt nogle billeder fra Nivikka og tænkte de ville være passende at dele med jer. Det er billeder fra en hyggelig tur, med Queen Bees pigerne. Vi spiste noget god mad, på stam caféen Paludan og tog videre til torvehallerne hvor vi hoppede rundt og smagte på smagsprøver. Fik ikke købt noget derinde, men har skrevet nogle lækre godter på listen som jeg glæder mig til at få købt. Blandt andet lækre tørrede jordbær som smagte helt igennem himmelsk! Har i nogensinde smagt det?