#THE2OFUS BY CALVIN KLEIN

IMG_1601(1)


T H E 2 O F U S


IMG_1494(1) IMG_1591(1)

#the2ofus ck2 @calvinklein


Mine venner, er min familie. Selvom vi ikke deler det samme blod, så deler vi et endnu stærkere bånd. Som nogle smarte mennsker siger: - "Friends are the kind of family, you get to choose for yourself". Denne quote er helt oprigtigt livsfilosofisk. Mine venner har en ekstrem stor betydning for mig, specielt fordi jeg kun er opvokset med min mor. Derfor er jeg specielt inspireret af Calvin Klein's nye parfume CK2. Deres filosofi bygger på at hver individ er forskellig og hvert forhold er forskelligt. Derfor er denne parfume ment til at skulle blive delt. Dette skal være parfumen som er den duft der beskriver - i stedet for et enkelt individ, to individer og deres forhold. Som de selv siger: everything is better when you're two.

Denne parfume er unisex, men hvad jeg synes er fascinerende er at den er som ingen andre. Den har en helt speciel og frisk duft og dufter ikke mere eller mindre af mand eller kvinde, men noget som kombinere begge kvaliteter. Jeg vil helt klart anbefale jer at hoppe forbi Magasin eller Matas og give den et snif.


Sponsored By Calvin Klein