EYELIGHT FOTO STUDIE

IMG_3742(1)
PicMonkey Collage(18)
IMG_3738(1)
PicMonkey Collage(17)
IMG_3747(1)

Hvis I følger mig på Snapchat eller Instagram, så ved I allerede at jeg i lørdags, tilbragte dagen derpå i Eyelight Studie. Bare lige for at uddybe hvad eyelight er; så er det et fantastisk lækkert studie, som fungere til lidt af det hele - musikvideoer, fotoshoots og som jeg brugte det til; Youtube og produkt skydning. Jeg havde samlet et hold af mine yndlings mennesker, som skulle fungere som lidt af det hele. De skulle være min underholdning samt assistenter og så var de der generelt bare for at give mig en hjælpende hånd, for vi kan ikke komme uden om at jeg er en ekstrem stor klodshans.

Jeg har før været i et studie, som fungere som et studie det nu skal. Men Eyelight er ekstra specielt, for det er nemlig ikke bare et helt normalt studie - eller i princippet så er det jo, men det er bare lidt ekstra sejt, fordi det er håndlavet og specielt skræddersyet til at være unikt. Vi snakker total unikt som i pisse hamrende blogger venligt, som i "I just took 4 instagram photo's and I didn't even try hard". Jeg har fået så mange helt fantastisk billeder, videoklip og jeg glæder mig utrolig meget til at dele dem alle med jer. Yderligt så håber jeg bestemt ikke at det var sidste gang jeg kiggede forbi Eyelight, eller det VED jeg at det ikke kommer til at være - for kæft en oplevelse!

Hvis I selv godt kunne tænke jer at book en tid i deres fantastiske studie, så kan I klikke her. Eyelight er lokaliseret i hjertet af København - perfekt på Frederiksberg og ekstremt tæt på næsten alle de fantastiske A busser..

__________________